Меню
Вашата количка

Гъбички и телчета

Model: 4321
Почистваща автомобилна микрофибърна гъба 2 в 1Идеално почиства натрупана прах и мръсотия, без да надрасква повърхностите. Може да се използва както суха, така и с вода и препарати. Почиства, полира и попива излишната влага. С многофункционално приложение - за колата, в гаража, за почистване на дома ..
1.20 лв.
Model: 2224
Идеално почиства натрупана прах и мръсотия, без да надрасква повърхностите. Може да се използва както суха, така и с вода и препарати. Почиства, полира и попива излишната влага. С многофункционално приложение - за колата, в гаража, за почистване на дома и др...
0.80 лв.
Model: K1681
Кухненска гъба с държачМиенето на чиниите е едно от най-недолюбваните кухненски задължения, а много често кожата на ръцете страда от препаратите за чинии и грапавите гъби. Този удобен държач за кухненската гъба прави миенето по-лесно и удобно, а практичната дръжка държи ръцете по-далеч от препаратит..
1.50 лв.
Model: 4304
Домакинска гъба 1ца в целофан , подходяща за почистване на тефлонови повърхности ...
0.35 лв.
Model: 4308
Многофункционални домакински гъби за почистване и третиране на различни повърхности. С деликанта мека част за почистване, които не оставят драскотини.*Цвета на гъбите са на случаен принцип от показаните на снимките...
1.50 лв.
Model: 4535
Кухненска гъба, в която традиционните абразивни влакна са заменени с полиестерна мрежа. Полиестерните влакна притежават ефективна почистваща сила на металните проводници и в същото време не надраскват повърхностите. Тази гъба може да почисти упоритите замърсявания, мазнини, изсушена и изгоряла храна..
2.20 лв.
Показва 1 до 12 от 37 (4 страници)