Меню
Вашата количка

Икони

Model: 6281
Изобразени са Света Богородица и Исус ХристосИконата пази дома и семейството.Помага при епидемия, парализа, очни заболявания. Пази от пожар и съхранява имуществото...
13.00 лв.
Model: 6282
Изобразени са Света Богородица и Исус ХристосИконата е подходяща за взаимна любов и целомъдрие. Помага за съхранение на душевната чистота...
13.00 лв.
Model: 4966
Свети великомъченик Георги Победоносец е един от най-тачените светци, мъченик за Христовата вяра. Той е почитан и от източните, и от западните християнски църкви, а също така и в Исляма. Обезсмъртен в мита за Свети Георги и ламята.На иконите Св. Георги Победоносец е изобразяван винаги..
13.00 лв.
Model: 4962
Свети Великомъченик Димитрий Мироточиви-Солунски е тачен като патрон на цялото славянство. Свети Великомъченик Димитрий е един от най-почитаните светци в народната ни култура. Заради славянския му произход от древни времена всички славянски народи честват светеца. Българи и сърби го почитат като пат..
13.00 лв.
Model: 4963
Свети Николай, Мирликийски Чудотворец е покровител на моряците, пътешествениците, търговците, банкерите и избавител на пленниците. В България празникът се чества и като имен ден, на хората с имена, сходни на Николай, като например - Никола, Нейчо, Николина, Николета, Нина, Кольо,..
13.00 лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)