Меню
Вашата количка

Чадъри и дъждобрани

Model: L13886
Дъждобран  -  защитно облекло срещу дъжд. Дъждовно време, разходка сред природата, неочаквано преваляване - добре е винаги да имате под ръка дъждобран, на който да разчитате, за да останете сухи и защитени. Изработен е от полиестер. Този модел дъждобран е полупрозрачен ..
1.00 лв.
Model: L13888
Дъждобран тип Яке с качулка и тик-так копчета -  защитно облекло срещу дъжд.Дъждовно време, разходка сред природата, неочаквано преваляване - добре е винаги да имате под ръка дъждобран, на който да разчитате, за да останете сухи и защитени. Изработен е от полиестер. Този модел дъ..
1.20 лв.
Model: L18174
Дъждобран тип Яке с качулка и тик-так копчета -  защитно облекло срещу дъжд. Дъждовно време, разходка сред природата, неочаквано преваляване - добре е винаги да имате под ръка дъждобран, на който да разчитате, за да останете сухи и защитени. Изработен е от полиестер. Този мо..
1.50 лв.
Model: 6320
Класически чадър за дъжд с 16 метални ребра и удобна за захващане дръжка тип бастун. Чадъра е с диаметър 110см. Автоматично отваряне и ръчно затваряне. Чадъра е подходящ както за дами, така и за господа...
9.00 лв.
Model: 4407
Класически чадър за дъжд с 16 метални ребра и удобна за захващане дръжка тип бастун. Чадъра е с диаметър 98см. Автоматично отваряне и ръчно затваряне. Чадърът се предлага във варианти подхоящи за дами, както и във варианти, подходящи за господа...
9.00 лв.
Показва 1 до 12 от 30 (3 страници)